Inschrijven

Tot 31 juli 2019 kan je je inschrijven voor de Historicidagen 2019.

Alle deelnemers (ook sprekers) dienen de congreskosten te betalen.

Tot en met 31 mei maak je gebruik van het early birdtarief. (Jong) KNHG-leden en studenten hebben daarnaast recht op korting. Om gebruik te kunnen maken van de korting stuur je na het aanmaken van je account een mailtje naar info@historicidagen.nl met bijgevoegd je studentenkaart of daarin aangegeven dat je KNHG-lid bent. Je recht op korting wordt geverifieerd en doorgevoerd, zodat je door kan gaan naar het inschrijven met het juiste bedrag.

  • Stap 1: maak je account aan via deze link.
  • stap 2a: RECHT OP KORTING – stuur een mailtje naar info@historicidagen.nl om je korting door te voeren. Je recht op korting wordt doorgevoerd en in de betaalpagina komt het juiste bedrag te staan.
  • Stap 2b: GEEN RECHT OP KORTING – maak je registratie officieel door te betalen via deze link. Het early birdtarief wordt automatisch doorgevoerd.

Wil je KNHG-lid worden om van de korting te kunnen profiteren? Stuur dan een mailtje naar info@knhg.nl.

Tot 15 april kan je je voorstel aanpassen, via het inschrijfformulier.

Het bijwerken van de voorstellen gaat als volgt:
Stap 1: ga naar https://historicidagen.socialhistoryservices.org/conference/user/pre-registration
Stap 2: vul je mailadres in (let op: dezelfde als waarmee je je sessie hebt ingestuurd)
Stap 3: vul het wachtwoord in dat je destijds hebt opgegeven. (wachtwoord vergeten? Een nieuwe aanvragen kan via:
https://historicidagen.socialhistoryservices.org/conference/user/lost-password)
Stap 4: je komt nu op een pagina met algemene informatie met o.a.: persoonsgegevens, organisatie, etc. Deze is als het goed is al eerder correct ingevuld. Dan kan je onderaan de pagina klikken op ‘volgende’.
Stap 5: nu kom je op een pagina terecht waar je ingestuurde sessievoorstel(en) zichtbaar is/zijn. Je kunt deze nu naar de suggesties van de programmacommissie aanpassen en opslaan.

Let op
Je sessievoorstel is nu gewijzigd, maar je bent nog niet officieel ingeschreven als deelnemer aan de Historicidagen 2019. Dit kan door je registratie te bevestigen en te betalen via: https://historicidagen.socialhistoryservices.org/conference/user/final-registration.
Hartelijk dank en tot ziens op de Historicidagen 2019 in Groningen!

Alle deelnemers aan de Historicidagen dienen de congreskosten te betalen. Tot 1 maart kon je reageren op de oproep tot bijdragen. Indien je voorstel wordt geselecteerd, krijg je in april een verzoek je volledig te registreren en de congreskosten te betalen. Recht op korting? Stuur dan eerst een mailtje naar info@historicidagen.nl.